Gündem
  • 4.5.2007 17:54

ADAYLIĞINI AÇIKLADI, KALP KRİZİ GEÇİRDİ

GAZİANTEP’te Doğru Yol Partisi’nden (DYP) milletvekilli aday adaylığını açıklayan DYP İl Başkan Yardımcısı Ökkeş Titiz, açıklamasının hemen ardından geçirdiği kalp krizi sonrası hastaneye kaldırıldı.

Şehitkamil İlçe Belediyesi İmar Müdür Yardımcılığı görevinden istifa eden Ali Çağlayan DYP’den milletvekilliği aday adaylığını açıklamak için bir basın toplantısı düzenledi. Ali Çağlayan’ın hemen ardından sürpriz bir kararla DYP İl Başkan Yardımcısı ve Türkiye Muhtarlar Derneği Federasyonu Başkan Yardımcısı Ökkeş Titiz de merkez yoklaması yapılmaması şartıyla milletvekili adayı olacağını açıkladı. Açıklama sırasında oldukça heyecanlanan Titiz, “Tansiyonum düştü, fenalaştım” diyerek bulunduğu yerdeki sandalyeye oturdu. Önündeki masaya yığılan Titiz’e ilk müdahaleyi partililer yaptı. Sandalyelere yatırılan ve gömleği açılan Titiz’e su içirildi. Fenalaştıktan sonra dil altı ilacını alan Titiz’in durumu düzelmeyince 112 Acil Sağlık ekiplerine haber verildi. Ambulansla Özel Sanko Hastanesi’ne götürülen Ökkeş Titiz’in kalp krizi geçirdiği ve sağlık durumunun ciddi olduğu bildirildi.

DYP İl Başkanı Sermet Atay, yaptığı açıklamada, toplantı sırasında heyecan ve stresten dolayı kalp krizi geçiren Titiz’in 2002’de de anjio olduğunu söyledi.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 19:29

İLGİLİ HABERLER