Gündem
  • 2.5.2023 21:44

CHP'li Başkan karadeniz gazını övdükçe Babacan'ın suratı asıldı

CHP'li isimler Karadeniz gazını övdükçe "Gaz yok" diyen Babacan kaçacak delik aradı!

7'li koalisyonun küçük ortağı DEVA Partisi genel başkanı Ali Babacan Zonguldak'ın Çaycuma İlçesinde bulunduğu sırada adeta şok geçirdi. Babacan birkaç gün önce olmadığını iddia ettiği Karadeniz gazının hem varlığını hem de çok kaliteli olduğunu bizzat CHP’li yetkililerden dinleyince yüzü asıldı. Yerli doğal gaz övüldükçe kaçacak delik arayan Babacan bir süre sonra yanındakilere 'Ne zaman gidelim' demeye başladı

7'li koalisyonun küçük ortağı DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan Zonguldak'ın Çaycuma İlçesinde seçim ziyaretinde bulundu. Babacan ilçede Karadeniz gazı ile ilgili CHP'li Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı'dan ve CHP Zonguldak milletvekili Deniz Yılmaz'ın övgüsüyle karşılaştı. CHP'li isimlerin 'Rekor bir çalışma sergilendiği itirafı, Karadeniz gazının ekonomiye müthiş katkısını söylediği ve gazın kalitesini övdüğü sözleri duyunca yüzü asıldı.

YOK DEDİĞİ GAZI BİZZAT YERİNDE GÖRÜP DİNLEMEK ZORUNDA KALDI

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan daha önce Karadeniz'de keşfedilen gaz ile ilgili "kanıtlanmış doğal gaz rezervi yokken keşfi 'Doğal gaz bulduk' diye satıyorlar" ifadelerini kullanmıştı.Daha önce Ali Babacan'ın, "Hani bizim Karadeniz'deki doğalgaza ne oldu? Karadeniz'deki sadece bir keşif. Keşif ayrı, kanıtlanmış doğal gaz ayrı.

Güncellenme Tarihi : 2.5.2023 22:28

İLGİLİ HABERLER