Spor
  • 6.7.2018 02:18

Fabri'den Guti yorumu

İspanyol kaleci Fabricio Ramires , İspanyol yıldız Guti için “Değerli görüşlerini bize aktararak hep beraber şampiyonluğu kazanmayı çok istiyoruz” dedi.

Beşiktaş'ın İspanyol kalecisi Fabri, siyahbeyazlıların Slovakya kampında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. İspanyol kaleci Fabri, yardımcı antrenör olarak göreve başlayacak olan Guti için, "Guti'yi dışardan tanıyorum. Saha içinde iyi bir oyuncuydu. Kulüp getiriyorsa bir bildiği vardır. Bize katkı sağlayacaktır. Değerli görüşlerini bize aktararak hep beraber şampiyonluğu kazanıp üzerimize düşen görevi yaparız" yorumunu yaptı.

GEÇEN sezonun ikinci yarısında oynanan ve şampiyonluğun kaybedilmesinde kritik öneme sahip G.Saray derbisi için Fabri, "Geri dönme şansım olsa ikinci yarıda oynadığımız ve kaybettiğimiz Galatasaray maçını tekrardan oynamak isterdim. Şampiyonluk o maçta kaçtı" ifadelerini kullandı. Takımda kaliteli oyuncuların fazlalığının daha çok başarı getireceğine vurgu yapan İspanyol file bekçisi sözlerini şöyle tamamladı: "Takımda yer alan forvetler ne kadar iyi olursa takım da o kadar çok puan toplar. Ne kadar çok iyi oyuncunuz olursa o kadar çok kazanırız.".

Güncellenme Tarihi : 6.7.2018 02:23

İLGİLİ HABERLER