Spor
  • 30.11.2006 09:45

FENER'İ KADIKÖY'DE DEVİRECEĞİZ

"Kadıköy’de 6 yılı aşkın bir süredir kazanamıyoruz. Artık bu durum bizim için bir gurur meselesi oldu. Galip gelmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Kazanamazsak da kaybetmeyeceğiz."

GALATASARAY
’da gözler, 3 Aralık Pazar akşamı F.Bahçe ile oynanacak derbi maça çevrildi. Sarı kırmızılı takım için bu derbinin ayrı bir önemi var. 22 Aralık 1999’da 2-1 kazandığı maçtan bu yana Kadıköy’de yüzü gülmeyen G.Saray, hem bu şanssızlığına son vermek, hem de liderle arasındaki puan farkını 1’e indirmenin hesaplarını yapıyor.

Sarı kırmızılı futbolcuların hepsi, galibiyete odaklanmış durumda. Yönetim ise, işi sıkı tutuyor. Yöneticilerden Fatih Gökşen ile Haldun Üstünel dün sabah yapılan idmanı izledi. Ardından futbolcularla yönetim öğlen yemeğinde bir araya geldi. Yöneticilerin moral verdiği futbolcular, Adnan Polat ile kurmaylarına söz verdiler: "Kadıköy’de 6 yılı aşkın bir süredir kazanamıyoruz. Bu kez o stattan galip döneceğiz."

Asla pes etmeyeceğiz

İdmanda bir hayli hırslı oldukları gözlenen sarı kırmızılı futbolcular, derbi maçın önemine değinirken, "Fenerbahçe’yi Ali Sami Yen Stadı’nda yeniyoruz. Ancak, Kadıköy’de şansımız bir türlü tutmuyor. Bu kez kazanan taraf biz olacağız. Pes etmek yok. Bu kez sonuna kadar savaşıp, galip gelmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız.

Kazanamazsak bile kaybetmeyeceğiz. Bizim için bu derbinin önemi bir başka. Onların sahasında gurur mücadelesi vereceğiz. Bugünden itibaren kafamızda sadece derbi var. Başka bir şey düşünmüyoruz" dediler.
Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 23:52

İLGİLİ HABERLER