Gündem
  • 1.9.2004 09:40

GÜLBEN ERGEN YEMEDEN İÇMEDEN KESİLDİ!...

Geçen hafta Rumelihisarı konseri öncesi barıştıklarını açıklayan Gülben Ergen ile Mustafa Erdoğan, sürpriz bir şekilde dünyaevine girmeye karar verdi. Önceki gün 5 Eylül'de evleneceklerini açıklayan ikiliden Gülben Ergen'i hem atv'de yayınlanacak programının hazırlıkları, hem de düğün telaşı büyük sıkıntıya soktu. Hafta sonuna kadar düğünle ilgili tüm ayrıntıyı bitirmeye çalışan Gülben Ergen'in en büyük destekçisi ise annesi...

BOĞAZ'DA EV BAKIYORLAR
Ünlü şarkıcı bir yandan emlakçılara sipariş ettiği kiralık evlere bakıyor, bir yandan mobilya seçiyor, diğer yandan da gelinlik provasına gidiyor. Sürekli stres içinde olması nedeniyle vücudunun her yerini sivilce basan Gülben Ergen, televizyon programının toplantılarını da kaçırmamaya çalışıyor. Boğaz'da deniz manzaralı ev için emlakçılara talimat veren Gülben ve Mustafa, henüz istedikleri konumda bir yer bulamadılar.

GELİNLİK CANAN YAKA'DAN
Sade bir törenle dünyaevine girmek isteyen ikilinin nikahının ünlü söz yazarı Şehrazat'ın evinde olacağı ise gelen bilgiler arasında. Gelinliği Canan Yaka tarafından hazırlanan Gülben Ergen'in nikah şahitliğini Şehrazat, Mustafa Erdoğan'ınınkini ise Ayşe Özgün yapacak. Sadece yakın dostlarının katılacağı nikahın aceleye getirilmesi ise Gülben Ergen'in hamile olabileceği yolunda söylentilere neden oluyor.

Takvim

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 22:51

İLGİLİ HABERLER