Asayiş
  • 24.3.2011 16:04

İNTERNETTE TANIŞTIKLARI ÜNİVERSİTELİYİ EVLERİNDE ALIKOYUP GASP ETTİLER

ŞÜKRÜ AKYÜZ
VAN (İHA) - Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Edebiyat Fakültesi öğrencisi Y.K., önceki gün İki Nisan Polis Merkezi Amirliğine giderek tahdit ve gasp edildiğini söyleyince Asayiş Şube Müdürlüğü Ağır Suçlar Büro Amirliği dedektiflerine haber verildi. İlk ifadesinde, internetten tanıştığı C.K. isimli şahsın kendisini çay içmek için evine davet ettiğini söyleyen Y.K.'nin, C.K.'nın evine gittikten kısa bir süre sonra A.A. ve M.E. isimli şahısların geldiğini ifade ederek, "Şahısların gelmesiyle birlikte beni bıçakla tehdit
edip cep telefonumu, cüzdanımı, kredi kartımı ve montumu aldılar. Evde yaklaşık 3 saat kaldıktan sonra beni tehdit ederek, 'Polise haber vermeden bize 150 TL getirirsen senden aldıklarımızı veririz' deyip beni evden yolladılar. Ben de evden ayrıldıktan sonra hemen polis merkezine geldim" dediği öğrenildi.
Asayiş Şube Müdürlüğü Ağır Suçlar Büro Amirliği dedektifleri, verilen bilgiler doğrultusunda harekete geçerek C.K.'yi Artos İş Merkezi'nde, A.A. ve M.E.'ye bir internet kafede kıskıvrak yakalayıp gözaltına aldı. Zanlıların evinde yapılan aramada, Y.K.'den gasp ettikleri cep telefonu, cüzdan, kredi kartı ve mont bulundu. Zanlılar, Emniyet Müdürlüğündeki sorgularının ardından çıkarıldıkları adli makamlarca, "nitelikli yağma, birden fazla kişiyle hürriyetten yoksun kılma, tahdit" suçlarından tutuklanarak M.
Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 19:23

İLGİLİ HABERLER