Gündem
  • 30.8.2004 17:17

LONDRA'DA YAŞAYAN ÜNLÜ TÜRK MODACI İSTANBUL'DA KIYAFETİ YÜZÜNDEN BARA ALINMADI!..

Yaşamını yurtdışında sürdüren ünlü Türk modacı Hüseyin Çağlayan, tatil için geldiği İstanbul’da Kuruçeşme'de bara alınmadı.

 

Barın güvenlik görevlileri tarafından kıyafeti beğenilmeyen Çağlayan’ın hem kendisi, hem de yabancı arkadaşları bu duruma hayli şaşırdı.

Moda çalışmalarını Londra’da sürdüren Hüseyin Çağlayan, önceki akşam 6 erkek ve 2 kadın İngiliz arkadaşıyla Ortaköy’deki Anjelique Bar’a eğlenmeye gitti. Ancak büyük bir şok yaşadı. Çünkü bar görevlileri, Çağlayan ve arkadaşlarını ‘ortama uygun kıyafet’ giymedikleri gerekçesiyle içeri almadı. İngiliz arkadaşlarının da kıyafetlerini de beğenmeyen görevlilerin kendilerine içeri giremeyeceklerini belirtmeleri üzerine Hüseyin Çağlayan, görevlilerle uzun süre tartıştı. Yine de bara girmeyi başaramayan modacı, kendisini görüntüleyen gazetecilere de tepki gösterdi. Bar görevlilerinin kendisini ve arkadaşlarını içeri almamasına çok sinirlenen Hüseyin Çağlayan, ‘Saçma sapan işler yapılıyor, yabancı arkadaşlarım da bu duruma şaşırdı. Haber yapılacak bir şey yok’ dedi.
Gecce

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 22:50

İLGİLİ HABERLER