Spor
  • 20.2.2008 13:18

ROBERTO CARLOS: SEVİLLA FAVORİ AMA CANINI SIKABİLİRİZ...

Fenerbahçe’nin Brezilyalı yıldız futbolcusu Roberto Carlos, El Mundo gazetesinde bugün yayımlanan demecinde, "Fenerbahçe’de kendimi baba veya büyük abi gibi hissetmek istemiyorum" dedi.
      Fenerbahçe’de çok saygı duyulan biri olduğunu "ancak öncelik istemediğini" vurgulayan Carlos, "İsteyen varsa öğüt veriyorum.
      Futbolu bırakma sürecinin daha başlangıcındayım ve bırakmak istemiyorum.
      Kendimi halen genç gibi hissediyorum ve bunun iyi bir şey olduğuna inanıyorum" değerlendirmesinde bulundu.
      "Neden Türk futbolunu seçtin" sorusuna Carlos, "Zico’nun telefonunun ya da buradaki Brezilyalıların kararımda etkili olmadığını söylersem yalan söylemiş olurum. Ayrıca tutku ile yaşanan futbol benim hoşuma gidiyor. Burada taraftar çok tutkulu. İnanılmaz bir şey" yanıtını verdi.
      Bu arada Fenerbahçe’nin gücünün sadece taraftarından gelmediğini belirten Brezilyalı tecrübeli futbolcu, şu değerlendirmeyi yaptı:
      "Taraftarlarımızın stadyumu rakip için cehenneme çevirdikleri doğru ama burada çok fazla kaliteli oyuncuda var. Alex ve Semih ligimizdeki en güçlü forvet oyuncuları ve Şampiyonlar Ligi’nde de en önemli çiftlerden biri. Lugano mükemmel bir stoper. Kimse Alex’ten gözünü ayırmamalı.
      Benim için sezonun en iyisi." Şampiyonlar Ligi’nde bu akşam yapacakları maça değinirken, "Sevilla favori ama canını sıkabiliriz" diyen Roberto Carlos, İspanya’nın en büyük 3. kulübü olarak gösterdiği Sevilla’nın "Şampiyonlar Ligi’nde finale kadar yükselmesi halinde bunun kendisini şaşırtmayacağını" belirtti.
      Carlos, ayrıca Brezilya Milli Takımı’na dönme arzusunu yineledi.

 

EN BÜYÜK GÖREV TARAFTARIMIZA DÜŞÜYOR

 Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Roberto Carlos, yarın İspanya'nın Sevilla takımı ile yapacakları Avrupa Şampiyonlar Ligi maçında en büyük görevin taraftara düşeceğini söyledi.
      Roberto Carlos, bugünkü antrenman sonrası FB TV'ye yaptığı açıklamada, ''Seyircimizin desteğini aldığımız ve tecrübemizi konuşturduğumuzda, maçtan olumlu bir skorla ayrılırız'' dedi.
      Sevilla ile güzel bir maç yapacaklarına inandığını kaydeden Brezilyalı futbolcu, şunları söyledi:
      ''Rakibimizle 180 dakikalık bir maç oynayacağız. Bizim için de onlar için de zor bir maç olacak, ancak biz, taraftarımız karşısında oynayacağız. Sevilla, oynayan ve rakibini oynatan bir takım. İzlediğim kadarıyla, rakibimiz ilk yarı çok koşuyor, ikinci yarıda kondisyon açısından düşüyor. Seyircimizin desteğini aldığımız ve tecrübemizi konuşturduğumuzda, maçtan olumlu bir skorla ayrılırız. Kendi futbolumuzu oynayacağız, Sevilla da kendi bildiği gibi oynayacak. Sevilla bizden ve taraftarımızdan çekinmiş durumda. Taraftarımız baskısını hissettirirse, yarınki maçta başarılı oluruz.''
     
     KAZIM: ''TÜRK SPORUNUN EN BÜYÜK MAÇI''
      Sarı-lacivertli futbolcu Colin Kazım da Fenerbahçe'nin yarın, Türk sporunun belki de en büyük maçına çıkacağı iddiasında bulundu ve bu nedenle tüm Türkiye'nin, başarılı olmalarını istediğini söyledi.
      Tüm futbolcuların maça odaklandığını ve ellerinden geleni yapacaklarını ifade eden Kazım, ''Zihin açısından rahatız. Kazanmak istiyoruz. Şu an son 16 takımın içindeyiz. Onların iyi takım olduğunu biliyoruz, ancak biz de çok iyi bir takım olduğumuzun farkındayız. Her şeyden önce, taraftarımızın önünde oynayacağız. Eğer iyi oynarsak, başarılı olmamamız için bir neden yok'' dedi.
     
     İDO'DAN EK SEFER
      Fenerbahçe ile Sevilla takımları arasında yarın akşam Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak karşılaşma için İDO, ek seferler düzenleyecek.
      İDO'dan yapılan açıklamaya göre, yarın saat 21.45'te başlayacak karşılaşma öncesi, Bakırköy'den saat 17.15, 18.15 ve 19.15'te Kadıköy'e ek deniz otobüsü seferleri yapılacak.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 13:45

İLGİLİ HABERLER