Asayiş
  • 28.3.2013 12:42

Yavru köpeğe çarpıp kaçtı

SAMSUN'un İlkadım İlçesi'nde bir otomobilin çarptığı yavru köpek, uzun süre acılar içinde bekledi. Vatandaşların çağırdığı hayvan ambulansı da gelmeyince, 2 kişi 2 ayağı yaralı olan köpeği naylona koyup veterinere götürdü. Çevrede toplanan vatandaşlar ise hem çarpıp giden otomobilin sahibine, hem de gelmeyen hayvan ambulansına tepki gösterdi.

Çarpmanın etkisiyle yaralanan yavru sokak köpeği yolun kenarına fırlarken, otomobil ise durmayıp gitti. Kanlar içinde kalan köpeği görüp yolun dışına alan hayvanseverler, Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan hayvan ambulansını aradı. Bu sırada sağ ön ve arka ayağından yaralanan yavru köpek, acı içinde yaklaşık yarım saat boş bir alanda kıvrandı.

MİNİBÜS DE ALMADI

Ambulansın gelmemesi üzerine 2 kişi yaralı köpeğini veterinere götürmek için dikkatlice kaldırıp poşet haline getirilmiş naylonun içine koyarak önce yolcu minibüsüne binmek istedi.

Ancak minibüs sürücüsü kanlar içindeki köpeği almadı. Bunun üzerine 2 kişi köpeği yürüyerek veterinere götürdü. Çevrede bulunan vatandaşlar ise hem gelmeyen hayvan ambulansına, hem de çarpıp kaçan otomobil sürücüsüne tepki gösterdi.

 

DHA

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 16:48

İLGİLİ HABERLER