Spor
  • 22.10.2009 00:00

ES ES'E PRİM DOPİNGİ

Zeydan, Eskişehirspor tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, hafta sonu Beşiktaş ile yapacakları maça 3 puan almak için çıkacaklarını belirterek, oyuncularına ve teknik heyete güvendiklerini kaydetti.

Eskişehirspor'da önemli bazı oyuncuların sakatlıklarının devam ettiğini ifade eden Zeydan, şöyle konuştu: ''Takımda bazı önemli oyuncularımız sakat, ancak onların yerine görev yapacak olan arkadaşlarımız sahaya çıkıp iyi bir mücadele sergileyecekler. Bizim için önemli olan Beşiktaş karşılaşmasında hakem hatalarının yaşanmaması. Biz adaletli bir yönetim istiyoruz. Bu yarışta hak eden kazansın. Eskişehirspor taraftarının bizleri yalnız bırakmamasını, karşılaşma sırasında kurallara dikkat edilmesini önemle rica ediyoruz.''

Hedeflerinin bu yılı ilk 4'de tamamlamak olduğunu söyleyen Zeydan, ''Yönetim kurulu olarak dün yapılan toplantıda, takımın bu yıl ligi ilk 4'de tamamlaması halinde 1,5 milyon dolar pirim verilmesi kararlaştırıldı. Lige iyi bir başlangıç yapan Eskişehirspor'un bu başarısını sezon sonuna kadar devam ettireceğine inanıyoruz. Ankaraspor'dan Tita ile görüşmemizde son teklifi verdik ve kendilerinden bu konuda cevap bekliyoruz'' dedi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 14:29

İLGİLİ HABERLER