Spor
  • 22.10.2009 00:00

'LİG TEK MAÇTAN OLUŞMUYOR!..'

Kırmızı-siyahlı ekip, Celal Doğan Tesisleri'nde teknik direktör Jose Couceiro ile yardımcıları Jesus Quinito, Antonio Miguel, Samuel Pedroso, İsmet Ölmez ve kaleci antrenörü Jorge Silva yönetiminde çalıştı.

Futbolcular ısınma koşusu ve açma-germe hareketlerinin ardından pas, şut ve kanat çalışması yaptı. Antrenman soğuma ve açma germe çalışmalarıyla tamamlandı. Roland Linz ve Zurita takımdan ayrı düz koşu yaptı. A2 takımdan bulunan Mehmet Karakeçili, Caner Bulut ve Kaleci Muhammet Şentürk antrenmana katılmadı.

Gaziantepspor teknik direktörü Jose Coucerio gazetecilere yaptığı açıklamada, Fenerbahçe karşısında iyi futbolla hak edilen bir galibiyet aldıklarını söyledi. Ancak bu maçı unutarak Sivasspor maçına konsantre olmaları gerektiğini ifade eden Coucerio, şöyle konuştu:

''Şu andan itibaren bizim en çok konsantre olmamız gereken Sivasspor maçı. Bizim açımızdan final gibi bir maç olacak. Sivasspor'un da kendi sahasındaki bu maçta puana ihtiyacı var. Ancak, bizim de puana ihtiyacımız var. Sivasspor, şu anda bulunduğu yere göre çok daha iyi bir takım. Puanına aldanmamak gerekiyor. Sivas'a bu maçta çok saygı duyacağız. Ciddi şekilde maça başlayıp, ciddi şekilde bitirmek istiyoruz.''

Fenerbahçe maçında yalnızca bir galibiyet aldıklarını, ancak ligde daha çok yapacakları maç bulunduğunu ifade eden Coucerio, ''Lig tek maçla oluşmuyor. İyi ve kötü maçlarımız oluyor. Bu ligdeki her maçın farklı bir hikaye olduğunu düşünüyorum. Fenerbahçe karşısında iyi bir futbolla son dakika golüyle alınan galibiyet bizim için çok güzel oldu. Ama bu galibiyet sonuç olarak sadece 3 puan getiriyor. Önümüzde birçok maç var ve bütün maçlara çok iyi hazırlanmamız gerekiyor'' diye konuştu.

SİVASSPOR'U ANALİZ
Sivasspor'u iyi analiz etmeye çalıştığını anlatan Coucerio, ''Gençlerbirliği-Sivasspor maçını izledim. İlk yarısı 0-0 biten maçta Sivasspor'a dikkat ettim. İlk yarıda Sivasspor 1 ya da 2 gol atabilirdi. Sivasspor'un bulunduğu yerin, kimseyi yanıltmaması gerektiğini düşünüyorum. Biz kolay geçeceğini düşünürsek hata yapmış oluruz. Her zaman ciddi olmamız gerekiyor'' görüşünü dile getirdi.

Fenerbahçe maçındaki oyunuyla adından söz ettiren Olcan Adın ise son dakika golüyle galip geldikleri için mutlu olduğunu ifade ederek, ''Son 10 dakikada gollerin gelmesi apayrı bir duygu oldu. Golü attık ve maçı kazandık. Bu çok güzel bir duygu. Eski takımıma karşı ilk defa oynadım. Bu da beni ayrıca heyecanlandırdı. Şu anda önümüzde Sivasspor maçı var ve bu maç gerçekten çok zorlu geçecek. İnşallah oradan da en iyi sonuçla döneriz'' dedi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 14:29

İLGİLİ HABERLER