Gündem
  • 13.10.2024 22:00

Hizbullah İsrail'in Golani Tugayını vurdu.. 15 İsrail askeri öldü çoğu ağır 50 asker yaralandı

Haber kaynakları, Hizbullah'ın Siyonist rejimin Golani Tugayı karargahına düzenlediği insansız hava aracı saldırısında en az 15 Siyonist askerin öldüğünü, 20'den fazla askerin de yaralandığını bildirdi.

Uluslararası grup Tasnim Haber Ajansı'nın haberine göre , haber kaynakları, işgal altındaki Filistin'de Akka'nın kuzeyinde Şaraga kışlasında bulunan 621'inci Golani Tugayı ile Siyonist yapıya bağlı İGUZ birliğinin üs ve karargâhına insansız hava aracıyla saldırı düzenlendiğini duyurdu. Hizbullah savaşçıları ve 20'den fazla asker de yaralandı.

Bu kaynaklar kurtarma operasyonunun başlatıldığını duyurdu ve Siyonist yapıya bağlı kurtarma ekipleri, drone'ların saldırdığı yerdeki molozları kaldırıyor.

İbrani medyası, Hizbullah'a ait bir insansız hava aracının Golani Tugayı üssündeki restoranı hedef aldığını, şehit sayısının bu kadar yüksek olmasının nedeninin bu olduğunu ve yaralılardan bazılarının durumunun kritik olduğunu bildirdi.

Hizbullah İsrail'e karşı zaferini tekrarlayabilir

Hizbullah, şehit Seyyid Hasan Nasrallah'ın denklemlerini uygulama aşamasına geçti

İsrail, Hizbullah füzelerinin Hayfa limanına girmesi senaryosundan korkuyor

İsrail ordusunun itirafı: Hizbullah'ın savaşın başından bu yana en ölümcül saldırısı gerçekleşti

Siyonist rejimin ordusu, Hizbullah'ın rejimin ünlü Golani Tugayı üssüne düzenlediği insansız hava aracı saldırısına karşılık, bunun Hizbullah'ın savaşın başlangıcından bu yana gerçekleştirdiği en kanlı saldırı olduğunu itiraf etti.

İsrail Ordu Radyosu yaralı askerlerin sayısını açıkladı. 20, ancak Siyonist kurbanlar üzerindeki sıkı askeri kontrol politikası nedeniyle bu sayı elbette gerçek değil. Hava Kuvvetleri, Hizbullah füzelerine ve insansız hava araçlarına karşı bu sistemi kabul etti ve hava sisteminin Hizbullah'ı izleyip engelleyemediğini söyledi. dron. Güney Hayfa'da (Golani Tugayı'nın karargahı) patlayan olay bu nedenle bu bölgede siren çalmadı.

Hizbullah'ın Golani Tugayı karargahına düzenlediği insansız hava aracı saldırısında ölü sayısı arttı: Siyonist ordusunun şehit sayısı 15'e çıktı

Siyonist oluşumun Kanal 12 kanalı, Hizbullah'ın Binyamina bölgesine düzenlediği insansız hava aracı saldırısı sonrasında Golani Tugayı'nda ölü sayısının 15'e ve en az 28 yaralıya ulaştığını itiraf etti.


 

Patlamanın meydana geldiği bölgeye 50'ye yakın ambulans sevk edildi.

Haaretz, yaralı asker sayısının 39'a yükseldiğini, 4'ünün durumunun ağır olduğunu bildirdi.

Raporlar, son saldırının Hizbullah'ın son bir yılda İsrail'e yönelik gerçekleştirdiği "en ölümcül drone saldırısı" olduğunu söylüyor

İsrail'e en ağır darbe! Hizbullah'tan intikam saldırısı: Bomba yağdı...

İsrail, Lübnan ve Gazze'ye saldırıları devam ederken ağır bir darbe aldı. İran'ın 'Savaş durumuna tamamen hazırız' açıklamasından sonra Hizbullah'tan İsrail'e intikam saldırısı gerçekleşti. Çok sayıda yaralının olduğu belirtiliyor. İşte detaylar...

HİZBULLAH İSRAİL'İ VURDU

İsrail'in merkezindeki bir noktaya patlayıcı yüklü insansız hava aracıyla (İHA) düzenlenen saldırıda 4'ünün durumu kritik en az 39 kişinin yaralandığı ifade edilerek, hava savunma sistemlerinin hava aracını tespit etmediği, saldırı alarmlarının çalmadığı bildirildi.

Güncellenme Tarihi : 13.10.2024 21:42

İLGİLİ HABERLER