Dünya
  • 23.6.2004 00:55

İŞTE CLİNTON'UN KALEMİNDEN MONİCA İLE İLİŞKİSİ!..

Bill Clinton, "Hayatım" (My Life) kitabında Monica Lewinsky ile olan seks ilişkisine de geniş yer ayırdı. Clinton, üstü kapalı olarak Lewinski'yle yalnızca "oral seks" yaptığını ve 157er dakikalık süreler halinde birçok kez birlikte olduğunu belirtti. "Yaptığım ahlak dışı ve aptalcaydı" diyen Clinton, Lewinsky ile olan ilişkisiyle ilgili olarak şunları yazdı:

"Monica Lewinsky, 1995 yılının yaz aylarında Beyaz Saray'a stajyer olarak geldi ve sonra da kadrolu olarak 4 ay kadar çalıştı. Kendisiyle 1995 yılının sonlarından Pentagon'a gittiği tarih olan Nisan 1996'ya kadar 'uygun olmayan ilişki' kurdum, ama bu hiç bir zaman doğrudan cinsel ilişki şeklinde olmadı.

Pentagon'a gittikten sonra 10 ay kadar kendisini görmedim, ama zaman zaman telefonla konuştum. 1997'nin şubat ayında  haftalık radyo konuşmam için gelen konuklar arasındaydı ve bunun sonrasında kendisiyle 15 dakika yeniden birlikte oldum. O zaman kendimden iğrendim. İlkbaharda tekrar buluştuk ve kendisine bu olayı bitirmek istediğimi söyledim. Kendisine her konuda yardım edebileceğimi, ancak seks ilişkisine girmek istemediğimi bildirdim.

Bundan sonra Monica Lewinsky yine sık sık Beyaz Saray'ı ziyaret etti, ama artık aramızda hiç bir ilişki yoktu. Beni bir gün ziyaret etti ve New York'ta iş aradığını söyledi. Yardım ettim ve bir iş buldu."

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 22:26

İLGİLİ HABERLER