Spor
  • 1.3.2005 03:48

SPOR ÖDÜLLERİNİ FENERBAHÇE TOPLADI...

Lütfi Kırdar Kongre Sarayı'ndaki programda spor dünyasının yerli ve yabancı pek çok ünlü ismi bir araya geldi.

Geceye damgasını vuran F.Bahçe, takım halinde salondaki yerini aldı. Kulüp, Yılın Futbolcusu (Aurelio), Yılın Teknik Direktörü (Daum), Yılın Spor Adamı (Aziz Yıldırım) ve Yılın Takımı olmak üzere 4 dalda ödüle layık görüldü.

Fenerbahçe eski teknik direktörü Todor Veselinoviç, Milli Takım'ın eski çalıştırıcısı Sepp Piontek, ünlü Alman hoca Karl Heinz Feldkamp ile Dünya Fair-Play Komitesi Başkanı Jeno Kamuti de onur konukları arasındaydı. Atina Olimpiyatları'nın yıldızı Mısırlı güreşçi İbrahim Karam, Dünyada Yılın Sporcusu kategorisindeki ödülünü olimpiyat şampiyonu eski güreşçimiz Gazanfer Bilge'den aldı. Zaman için Türkiye'ye gelen dünya kıtalararası ağır sıklet profesyonel boks şampiyonu Sinan Şamil Sam da genç boksör Atagün Yalçınkaya'nın ödülünü verdi. Fenerbahçe TV'den canlı olarak yayınlanan ödül törenine medya mensupları büyük ilgi gösterdi.

Zaman okurlarının 2004'ün en iyi takımı seçtiği Fenerbahçe, dün gece yapılan ödül törenine damgasını vurdu. Takım halinde salona gelen futbolculara ödüllerini spordan sorumlu Devlet Bakanı Mehmet Ali Şahin, Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Jess Högh ve Zaman’ın Spor Editörü Hayri Beşer verdi. Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım da Yılın Spor Adamı ödülünü UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik'ten aldı.

Zaman

Güncellenme Tarihi : 17.3.2016 11:12

İLGİLİ HABERLER