Spor
  • 7.5.2023 01:00

Toroğlu Lale Orta'nın skandalını açıkladı

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Antalyaspor'a konuk olan Beşiktaş, sahadan 3-1 galip ayrıldı. Karşılaşmada birçok pozisyon tartışılmaya devam ederken, A Spor ekranlarına çıkan usta yorumcu Erman Toroğlu, soru işareti olarak kalan 2 pozisyona açıklık getirirken hakem Mete Kalkavan için olay ifadelerde bulundu. Ayrıca Toroğlu, MHK başkanı Lale Orta hakkında olay bir iddiada bulundu. 

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Antalyaspor'a konuk olan Beşiktaş, sahadan 3-1 galip ayrıldı. Karşılaşmada birçok pozisyon tartışılmaya devam ederken, A Spor ekranlarına çıkan usta yorumcu Erman Toroğlu, soru işareti olarak kalan 2 pozisyona açıklık getirirken hakem Mete Kalkavan için olay ifadelerde bulundu. Ayrıca Toroğlu, MHK başkanı Lale Orta hakkında olay bir iddiada bulundu. İşte son dakika haberinin tüm detayları...

TOROĞLU'DAN BOMBA SÖZLER

A Spor ekranlarında maçın önemli anlarını yorumlayan Erman Toroğlu Beşiktaş'ın beklediği penaltıyı ve Bünyamin Balcı'nın gördüğü kırmızı kart hakkında bomba ifadelerde bulundu.

İşte Toroğlu'nun sözleri...

ABOUBAKAR'IN PENALTI BEKLEDİĞİ POZİSYON

"Antalyasporlu oyuncu Aboubakar'a bir hareket yapıyor ve Aboubakar teması hissediyor. Pozisyonda Aboubakar'ın ayakları yerde." (Görüntü beIN Sports'tan alınmıştır.)

"Yüklenme anında ayakları havada olsa penaltı olurdu. Bu penaltı senin takımının aleyhine verseler ve kabul edersen haklısın." (Görüntü beIN Sports'tan alınmıştır.)

BÜNYAMİN BALCI'NIN KIRMIZI KART POZİSYONU

"Bu karar, bir hakem için siyah-beyaz hata. Sen milletin aklıyla dalga mı geçiyorsun ya." (Görüntü beIN Sports'tan alınmıştır.)

"Görüyorsun ve sarı veriyorsun, sen bu kırmızı vermiyorsan çıkma maça. Bunu göremezsen hangisini göreceksin?" (Görüntü beIN Sports'tan alınmıştır.)

ORTA İÇİN OLAY İDDİA

Ayrıca Erman Toroğlu, Lale Orta için olay bir iddia ortaya atarak, "MHK Başkanı Lale Orta, hakem hakkında düşük puan veren gözlemciyi arayıp 'Yüksek puan ver' diyor. Hayır diyen gözlemci sonrasında maç alamıyor. Bunun gibi birkaç maç var. Hangi maçlar olduğunu söylemeyeceğim. TFF Başkanı isterse belgeleri veririm." ifadelerini kullandı.

Güncellenme Tarihi : 7.5.2023 01:08

İLGİLİ HABERLER