Spor
  • 22.4.2024 16:09

Barış Alper piyangosu! Devlerden flaş teklifler

Trendyol Süper Lig'de bugün evinde Pendikspor'u konuk edecek olan Galatasaray'da flaş gelişmeler yaşanıyor... Gözünü şampiyonluğa diken Cimbom'a takımın yıldızı olan Barış Alper Yılmaz piyangosu vurdu. Bu sezon gösterdiği performansla devlerin dikkatini çeken başarılı oyuncu için birden fazla takım sıraya girmiş durumda. İşte Galatasaray'a gelmesi beklenen dev gelir ve flaş teklifler yapan takımlar...

DEVLER G.SARAY'IN KAPISINDA

Odağını lige veren Galatasaray'da diğer yandan transferde de gelişmeler yaşanıyor. Bu sezon oynadığı futbolla dikkatleri üzerine çeken Barış Alper Yılmaz ile yeni bir sözleşme imzalayan Cimom'un yıldızı için dev kulüpler sıraya girdi.

SATILIRSA EN AZ 15 KAT KAZANDIRACAK

Galatasaray yönetimi, Napoli ve Aston Villa'nın yanı sıra İngiltere'den Tottenham ve İtalya'dan ise Lazio gibi çok sayıda dev kulübün takip ettiği Barış Alper için gelecek olan teklifleri değerlendirecek.Yönetim, sezon sonu yapılacak bonservis pazarlıklarında elini güçlendirmek amacıyla önemli bir hamle yaparak, oyuncunun sözleşmesini 2027 yılına kadar uzattı.

2021 Temmuz'unda 2.1 milyon Euro'ya alınan Barış Alper Yılmaz, tahmin edilen rakamlara satılırsa Galatasaray'a en az 15 kat para kazandıracak.

Güncellenme Tarihi : 22.4.2024 16:11

İLGİLİ HABERLER