Spor
  • 2.2.2012 00:38

Kazım Yunanistan'da havaya girdi!..

Bu senenin sonuna kadar satın alma opsiyonu ile Kazım'ı kiralayan Olimpiyakos, resmi internet sitesinden imza atıldığını duyurdu.
Sitede Kazım'ın giyeceği 11 numaralı formada C.Kazim.Jr yazısı dikkat çekti.
Türkiye'de Türkçe olarak Kazım yazan forma giyen Colin Kazım, Yunanistan'da Colin Kazim JR isminin hepsini formasına yazdırdı.
Galatasaray'dan Olympiakos'a sezon sonuna kadar kiralanan Kazım, Yunan basınına tanıtıldı. Yeni takımında 11 numaralı formayı giyecek olan Kazım, iddialı açıklamalar yaptı

.İşte Kazım'ın açıklamaları:

"Öncelikle kıyafetlerim için özür dilerim. Törene uygun değiller ama yanımdaki tek kıyafet bu. Olympiakos yöneticilerine çok teşekkür ederim. Beni almak için çok ısrar ettiler. Bundan sonraki tek amacım bana olan bu güveni boşa çıkarmamak için çalışmak. Şimdi konuşmayı bırakalım da maça konsantre olalım. Benim için zor bir durum söz konusu değil çünkü futbol oynamayı biliyorum"

"Ağustos ayında Olympiakos ile hazırlık maçı oynamaya gelmiştik. 20. saniyede yediğimiz golle mağlup olmuştuk. Orada Olympiakos taraftarlarının müthiş desteğini görmüştüm. Futbolda sürekli dedikodular olur. Olympiakos'tan teklif gelince heyecanlandım. Sürekli Avrupa'da oynayan bir takım çünkü. Müthiş bir taraftara, geçmişe sahip hırslı bir takım. Buraya gelme kararı benim için çok kolay oldu o nedenle. Yine de gelişim biraz tesadüfi oldu"

"Bob Marley dövmem var. O benim idollerimden biri. Küçüklüğümden beri onun müziğini dinliyorum"

"PAOK maçının önemli olduğunu biliyorum. Oynamak isterim; hazırım. Ama oynayıp oynamayacağıma teknik direktör karar verir. Galatasaray'dan geldim diye direkt oynayacak değilim"

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 10:08

İLGİLİ HABERLER