Spor
  • 27.12.2005 00:04

VESTEL MANİSASPOR'UN YENİ TRANSFERLERİ TAKIMLA BİRLİKTE İDMANA ÇIKTI...

ÖZCAN AYDIN
MANİSA - Vestel Manisaspor'un yeni transferleri Galatasaray'dan Zafer ve Arda ile Çanakkale Dardanelspor'dan Selçuk, takımla birlikte çalışmalara katıldı.


Tarık Almış Spor Tesisleri'nde Teknik Direktör Ersun Yanal nezaretinde yapılan akşam antrenmanına katılan yeni transferler, takım arkadaşlarıyla tanıştı. Antrenmanı İdari Menajer Mustafa Turgut da izledi.

 Antrenman sonrası basın mensuplarının sorularını cevaplayan yeni transferlerden Zafer Şakar, hedefleri olan bir kulübe geldiklerini, 2. yarıda iyi sonuçlar alıp ligi iyi bir yerde bitirmek istediklerini söyledi. Yeni transferlerden Selçuk ise, "Büyük bir camiaya geldiğim için kendimi şanslı hissediyorum ve mutluyum. Ersun hoca da gençlere çok önem verdiğinden genç bir takım kurmak istiyor. Bu sene ligi iyi bir şekilde bitirip, gelecek sezon ligde üst sıralar için mücadele etmeyi ve Avrupa Kupaları'na katılmayı hedefliyoruz" dedi.


Arda Turan da, Vestel Manisaspor'a katkı sağlamak için Manisa'da olduklarını belirterek, "Ersun Hoca gençlere çok önem veriyor. Takımımıza katkı sağlayabilmek için buradayız. Elimizden geldiği kadar Vestel Manisaspor'a faydalı olmaya çalışacağız" diye konuştu.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:22

İLGİLİ HABERLER