Yaşam
  • 18.8.2009 10:37

BAŞBAKAN'IN BANA BORCU VAR!

Seren Serengil ilginç bir istekte bulundu!

Kanaltürk'te Bilal Özcan'ın sunduğu 'Laf Aramızda' programına konuk olan Seren Serengil, Ekim ayında, babası Öztürk Serengil ile ilgili bir anma gecesi düzenleyeceğini anlattı.

"Aslında öldüğü günden itibaren bana Kültür Bakanlığı'ndan hep bu teklifler geldi, 'Öztürk beyi anma gecesi yapalım AKM'de' falan ama ben hiç bir zaman böyle bir şeyi üstlenmek istemedim" diye konuşan Seren Serengil, böyle şeylerden çok etkilendiğini ve yüreğinin kaldırmayacağını ve bu nedenle de yapmak istemediğini söyledi.

Magazinsel bir kişilik olarak ön planda olması nedeniyle babasını sanki kullanıyormuş ve o yüzden bu tür geceler yapıyormuş şeklinde bir bakış oluşmasın diye böyle geceler düzenlemeyi tercih etmediğini ifade eden Serengil, "Bu sene 10. yılı vefatının. Bir kereye mahsus, ona özel bir gece yapacağım" diye konuştu.

Seren Serengil, Maslak TİM Center'da Ekim ayında yapmayı planladıkları gecenin tam tarihinin daha sonra belirleneceğini söyleyerek Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı da bu geceye davet edeceğini belirtti.

"Özellikle Başbakanımızın ve Cumhurbaşkanımızın gelmesini çok istiyorum" diye konuşan Seren Serengil, Başbakan'a da ekrandan esprili bir mesaj göndererek şöyle konuştu:

"Çünkü Başbakan benim şarkımı söylüyor, 'Bana Herşey Seni Hatırlatıyor'u. Artık bana borcu var. 5 senedir benim şarkıyı söylüyor. Şaka bir yana onların da orada olmasını çok istiyorum. Çok büyük bir gece olacak. Elimden geldiğince ona yakışır bir gece ona yakışır bir gece hazırlamayı düşünüyorum."

Televizyon Gazetesi

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:41

İLGİLİ HABERLER